Joomla Free Design by Top Hosting

A Budapest Klub, olyan kreatív emberek informális szövetsége, akik a tudomány, a művészet, és a spirituális kultúra legkülönbözőbb területeit képviselik. A Budapest Klub elkötelezett egy javaslat mellett, amely szerint csak sajátmagunk megváltoztatásával változtathatjuk meg a világot – és ahhoz, hogy magunkat megváltoztassuk szükséges egyfajta rálátás és felfogás, amely szerint az új paradigma a tudományban, a művészetben és a spiritualitásban biztosítja ezt a legjobban.

Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy kezdeményezzünk és elősegítsünk egy világméretű mozgalmat, amely alapeszméje által kifejezi a jelenlegi növekedés határait, az evolúció kialakult esélyeit. A fontos célért ösztönzéssel és az emberi tudatosság – a gondolkodás, érzés és érzékelés - kibontakozásának hangsúlyozásával küzdünk az élet minden területén és a világ minden részén, egy sor rendkívül koncentrált és összehangolt mégis önállóan irányított projekt által, amelyeket a világhírű tagjaink és a nemzeti Klubok nemzetközi hálózatának tanácsai és aktív részvétele által valósítunk meg.

A Budapest Klub tagok és partnerek a tudományos eredményeket, a művészi kreativitást és a spirituális intuíciót felhasználva tudatosítják a globális problémákat és az emberek lehetőségeit. Meglátásaikat mind szavakban és képekben, az új média és az innovatív technológiák által közlik. Ismerik a világ vezetőit a tudományos kutatás és a művészi vagy spirituális kreativitás területein. Nevük biztosíték a rendíthetetlenül etikus és a hiteles meglátásokra, és a Klub tagjai tanúsítják elkötelezettségüket a közös jövő iránt minden a jelenben élő ember és a következő generációk számára.